About

hello

Booming Productions is een video agency gespecialiseerd in het produceren van videocontent, ontwikkelen van videostrategieën en het managen en optimaliseren van branded YouTube channels (YouTube Channel Management). Maar ook voor de productie van Instagram, Facebook en TikTok video’s zijn we de ideale partner. Al zeggen we het zelf.

Wij geloven dat je als merk met eigen geproduceerde videocontent zelf een mediazender kan zijn. Geen dure spotjes meer op televisie. Maar een branded  channel vol met inspirerende video’s waarmee je een trouwe fanbase opbouwt.

 

Neem contact op

founder

Verhalen vertellen zit in mij. In het begin deed ik dat vooral met geschreven woorden. Maar later werd ik verliefd op de kracht van bewegend beeld. Ik ontdekte hoe je met video een verhaal tot leven kon laten komen en hoeveel impact je kan maken. Maar het zou egoistisch zijn als ik deze ontdekking voor mezelf zou houden. Ik wil juist bedrijven helpen die dit nog niet zo goed kunnen. Of nog niet weten hoe. Daarom richtte ik Booming Productions op. Vanuit liefde voor video en de behoefte om ook anderen hiervan te laten profiteren. En dat doe ik niet alleen. Met een klein en creatief krachtig team, zorgen we dat de kleine ideeën in iemands hoofd, uitgewerkt worden naar impactvolle video’s en videostrategieën.

 

Booming x 

 

Als video agency willen wij onze ogen niet sluiten voor het veranderende klimaat. Het is nu tijd voor actie. Daarom steunen wij graag duurzame organisaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.