About

hello

Booming Productions is een video agency waarbij we elke dag met veel liefde met het videovak bezig zijn. Een jong, dynamisch en vernieuwend bedrijf dat het graag nét even iets anders doet dan de grote jongens. Door creativiteit en strategie met elkaar te combineren, produceren we niet alleen goede video’s maar weten wij er met videomarketing ook voor te zorgen dat de video’s de juiste doelgroep bereikt.

Wij houden ervan om videoconcepten te creëren en te produceren voor grote en kleinere merken. Naast videoproductie, kan je bij ons ook terecht voor het ontwikkelen van videostrategieën (Facebook, Instagram, YouTube), YouTube Channel Management en channel optimalisation.

 

Neem contact op

founder

Verhalen vertellen zit in mij. In het begin deed ik dat vooral met geschreven woorden. Maar later werd ik verliefd op de kracht van bewegend beeld. Ik ontdekte hoe je met video een verhaal tot leven kon laten komen en hoeveel impact je kan maken. Maar het zou egoistisch zijn als ik deze ontdekking voor mezelf zou houden. Ik wil juist bedrijven helpen die dit nog niet zo goed kunnen. Of nog niet weten hoe. Daarom richtte ik Booming Productions op. Vanuit liefde voor video en de behoefte om ook anderen hiervan te laten profiteren. En dat doe ik niet alleen. Met een klein en creatief krachtig team, zorgen we dat de kleine ideeën in iemands hoofd, uitgewerkt worden naar impactvolle video’s en videostrategieën.

 

Booming x 

 

Als video agency willen wij onze ogen niet sluiten voor het veranderende klimaat. Het is nu tijd voor actie. Daarom steunen wij graag duurzame organisaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.