VIDEOTRAINING

hello

Wil jij zakelijk leren vloggen voor je eigen onderneming of voor het bedrijf waarvoor je werkt? Dan is deze vlogworkshop echt wat voor jou. Na deze praktische training van 4 uur ben je bekend met het grote geheim van vloggen en weet je zelf aan de hand van onze tips een sterke vlog te maken en te monteren! De training is volledig op afstand te volgen via Zoom dus er is geen fysiek contact (Corona-proof).

Wat leer je tijdens deze videotraining?

 

De workshop bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktisch gedeelte. In het theoretische gedeelte leer je alle ins en out over het vloggen:

 

Hoe kies je een goed onderwerp?

Hoe kies je de juiste invalshoek?

Hoe bouw je je vlog op?

Hoe schrijf je een script en shotlist?

Hoe zorg je ervoor dat je interessant blijft?

Hoe presenteer ik mijzelf het beste?

Waar moet je opletten tijdens het filmen?

 

En nog veel meer handige tips & tricks

In het praktische gedeelte ga je zelf aan de slag met het filmen van de vlog (dit kan gewoon met de telefoon of met vlogcamera indien gewenst). Vervolgens wordt het gedraaide materiaal door de cursist gemonteerd in iMovie of een andere montageprogramma (ligt aan het besturingssysteem van de laptop). Deze onderdelen komen tijdens het montagegedeelte aan bod:

 

Hoe knip ik mijn footage?

Hoe voeg ik teksten toe?

Hoe voeg ik muziek toe?

Hoe kan ik mooie overgangen creëeren?

Wat zijn de juiste exportinstellingen?

Hoe plaatst ik mijn video het beste op social media?

 

Tips & tricks om de edit te verbeteren

Interesse? Mail dan naar: info@boomingproductions.nl

trainer

Verhalen vertellen zit in mij. In het begin deed ik dat vooral met geschreven woorden. Maar later werd ik verliefd op de kracht van bewegend beeld. Ik ontdekte hoe je met video een verhaal tot leven kon laten komen en hoeveel impact je kan maken. Maar het zou egoistisch zijn als ik deze ontdekking voor mezelf zou houden. Ik wil juist bedrijven helpen die dit nog niet zo goed kunnen. Of nog niet weten hoe. Daarom richtte ik Booming Productions op. Vanuit liefde voor video en de behoefte om ook anderen hiervan te laten profiteren. En dat doe ik niet alleen. Met een klein en creatief krachtig team, zorgen we dat de kleine ideeën in iemands hoofd, uitgewerkt worden naar impactvolle video’s en videostrategieën.

 

Britt van Smeerdijk is oprichtster van the video-agency Booming Productions en schrijft videostrategieën voor merken als Rituals, Knab, Achmea en DUO. Daarnaast produceert ze videocontent voor o.a. Heineken, NOC*NSF, Flexa, Go-Tan en Beachmasters. Verder is ze in 2018 uitgeroepen tot Freelancer of the Year. Britt weet alles van video en vindt het interessant om ook ondernemers hierbij te helpen. Tijdens de training zal haar enthousiasme voor video aanstekelijk werken en zul je binnen no time zelf aan de slag kunnen met het maken van eigen succesvolle video’s.